Vacanţele de vis ale vedetelor! Unde pleacă de Sărbători?

 

Vedele noastre trebuie să se relaxexe, la sfârşitul unui an, ca să poată începe în forţă, noul an si se relaxeaxă, în vacanţe exclusiviste

Gata cu bârfele, vedetele au plecat în vacanţe de vis. Unele în ţară, iar altele în străinătate. Laurette îşi petrece sărbătorile în Italia, mai exact în Roma. Pe Facebook, bruneta a anunţat că are şi o dorinţă pentru anul 2014.

Rodica Miron a plecat în Dubai. Blonda a postat câteva fotografii pe Facebook, pentru prietenii ei virtuali.

În schimb, Tania Budi a ales să ramână în România, la Constanţa, mai exact! Cea mai fericită este Sânziana Buruiană, care îşi petrece vacanta, împreună cu iubitul ei, în Egipt, la Sharm al Shaikh. La fel ca Andreea Tonciu, că doar sunt prietene. Oricum, fiecare e cu iubitul ei.

Andra a plecat în Ierusalim. Cântăreaţa o să petreacă Revelionul în Ţara Sfântă. Pavel Stratan a plecat cu familia, în Miami. Frumoasa Natalia Barbu în acest an va avea un Revelion cald. Cântăreaţa va petrece, noaptea dintre ani, pe plajele din Mexic.

Celebra cântăreaţă Inna o sa petreacă Revelionul în Polonia. Artista va cânta timp de o oră intr-un club şi o să fie renumerată cu 100.000 de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest