Valentina, a renunţat la numele de Boureanu! AU divorţat sau NU cei doi?

 
+2 click pentru
galerie

Din când în când în showbizul autohton mai apare câte un zvon despre un nou divorţ.Recent în vizorul presei au fost soţii Boureanu.Deşi totul avea în spate şi un presupus amantlâc dintre Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, lucrurile nu au fost niciodată 100% clare.


Boureanu este istorie pentru Valentina Pelinel! Da Da. Aţi auzit bine! Fotomodelul internaţional şi-a şters numele politicianului din acte! Iar asta nu se întâmplă de ieri, de azi, ci de mai bine de un an! Dar nu vă impacientaţi! Cei doi n-au pus punct mariajului lor!


"Am trecut la numele de Pelinel acum aproximativ un an şi jumătate, pentru că era mai uşor să fac asta decât să schimb nişte acte expirate din Statele Unite ale Americii, de pe numele Pelinel pe numele Boureanu.", a declarat blondina pentru spynews.ro.


Aşadar, să ne revenim! Deocamdată nu vom auzi de un nou divorţ în showbizz. Cei doi alcătuiesc în continuare un cuplu, chiar dacă de o bună perioadă de timp trăiesc separat.


Dar cu toate astea nici de această dată nu vorbim despre o ruptură între cei doi. Valentina se află de mai bine de două luni la New York pentru a face recuperare la genunchiul stâng pe care şi l-a accidentat anul trecut pe pârtia de schi. Aşadar, Valentina Pelinel se descurcă singură la New York, cu numele de fată în buletin şi cu soţul rămas în ţară!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest