Valentina Pelinel, ultimele clipe înainte de a naşte: "Nu ştiam ce înseamnă să crească o viaţă în tine"

 
+2 click pentru
galerie

Valentina Pelinel a intrat în direct în emisiunea "Star Matinal" şi a vorbit despre atmosfera de Paşte. Doar câteva momente a durat până ce Valentina a reuşit să mărturisească ceva ce nu a crezut că va spune vreodată.

După ce a terminat analizele făcute pe ultima sută de metri înainte să nască, Valentina Pelinel a intrat în direct în emisiune. Aceasta se pregătea să se apuce de exerciţiile fizice pe care le efectuează regulat.

"Am ajuns la sală. Am fost la analize dimineaţă. Ne pregătim să începem exerciţiile. Le facem atent, supravegheat, nu aerobic cum făceam înainte. Lui Millan îi plac exerciţiile, e acrobat. I-am cumpărat doar un dulăpior, că în rest folosim ce aveam deja, 'din vila aia mare' de care spuneţi voi. Trăim într-un apartament frumos în chirie, mulţumesc lui Dumnezeu pentru el. De Paşte am fost împreună cu naşii mei din prima căsătorie, mama, cumnatul şi sora mea să luăm lumină. Noi suntem pofticioşi şi am mâncat de toate! Important e să fim sănătoşi, aşa e de sărbători. A fost plăcerea mamei să aducă ce a gătit. Nu sunt stresată în legătură cu kilogramele în plus. Eu singură am recunoscut că am luat 16 kilograme din pricina sarcinii. Nu credeam că o să spun vreodată aşa ceva, dar pe atunci nu ştiam ce înseamnă să crească o viaţă în tine", a mărturisit Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, iar în ultima vreme s-a speculat că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristi Borcea. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion. La începutul anului, a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că va deveni mamă pentru prima dată. Mai mult decât atât, presa mondenă susţine că acesta ar fi tatăl copilului.

Emisiunea "Star Matinal" poate fi urmărită pe Antena Stars de luni până vineri începând cu orele 08:30. În acelaşi interval orar se desfăşoară şi sâmbătă şi duminică emisiunea "Star Matinal de Weekend".

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest