Vali Vijelie s-a botezat la 49 de ani! Imagini spectaculoase din timpul ceremoniei/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

La 49 de ani, Vali Vijelie s-a botezat! Antena Stars are imagini spectaculoase din timpul ceremoniei. Nu a fost singur, ci însoţit de familie, dar şi de un alt artist celebru din România.

Vali Vijelie şi Nicu Paleru au plecat, la începutul anului, alături de familiile lor, într-o vacanţă pentru şapte zile. Cei doi artişti s-au ţinut de şotii pe tot parcursul sejurului şi şi-au delectat fanii cu clipuleţe care mai de care mai amuzante.

Dar vacanţa de o săptămână nu a fost doar despre distracţie, ci a fost mai mult despre credinţă. Şi chiar ei au mărturisit că experienţa pe care au trăit-o, i-a făcut să se gândească mai mult la liniştea sufletului şi la spiritualitate, aşa că au decis să se boteze în apa Iordanului. Şi astfel, s-au întors în România, purificaţi şi cu păcatele spălate.

„Sunt lângă mine cu şeful petrecerilor, cu domnul Nicu Paleru. Am ajuns aici, la Petra, una dintre minunile lumii şi suntem de la foarte bine în sus.” a spus Vali Vijelie, iar în cadrul aceluiaşi filmuleţ, Nicu Paleru a completat cu: „Suntem în Iordania şi am venit să facem un program la teatrul lor, la teatrul din Petra.”

Vali Vijelie este unul dintre cei mai activi manelişti pe reţelele sociale. Astfel încât, celebrul cântăreţ îi ţine la curent pe cei care îi ascultă muzica şi care îl apreciază, cu tot ce face, ori de câte ori are ocazia, fiind demn de lăudat, dat fiind că „rivalii” nu sunt atât de familiarizaţi cu online-ul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest