Vedete care au zis "DA", dar au sfârșit "PA PA"

 

Şi-au jurat iubire veşnică în faţa lui Dumnezeu, însă au ajuns să regrete clipa în care au spus "DA".Vedetele au crezut că au găsit omul perfect şi s-au grăbit să-şi pună pirostriile. Însă, după ani buni de căsnicie sau din contră, prea puţini, au ajuns la concluzia că le-ar fi mai bine dacă ar divorţa.


Un divorţ răsunător în showbizz i-a avut cap de afiş pe Mihaela şi Cristi Borcea. După o căsnicie de mai bine de 15 ani, cei doi au decis să se separe. Mihaela a acceptat cu seninătate această situaţie,cel puţin aparent, ba chiar a rămas în relaţii bune cu fostul soţ.


Adelina Pestriţu a divorţat de soţul ei, Liviu Vârciu, la doar un an după ce i-a spus "da" în faţa altarului.La început i-a fost foarte greu, în cele din urmă s-a împăcat cu ideea şi a reuşit să meargă mai departe, cu succes! Cariera ei după divorţ.pur şi simplu a înflorit.


Foştii soţi Amalia şi Ilie Năstase au avut, poate, cel mai civilizat divorţ monden din România. La începutul anului 2009, în februarie, cei doi au trimis o scrisoare presei în care anunţau că divorţează.


Şi Roxana Ionescu a trecut pe la notar pentru a semna divortul de Laurenţiu. Desfacerea căsătoriei s-a produs în secret, după 6 ani de la unirea destinelor în faţa lui Dumnezeu.


Cuplul Petre Roman şi Mioara a fost cel mai longeviv din showbiz.Însă ruptura s-a produs şi la ei.Mioara Roman a divorţat de fostul premier în 2007,după 32 de ani de căsnicie. Asta, după ce Petre s-a îndrăgostit de Silvia Chifiriuc.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest