Vedete tocate mărunt! Mihaela Rădulescu şi Lavinia Pârva jignite în ultimul hal

 

Ce ar putea avea în comun Ion Dichiseanu, Mihaela Rădulescu şi Lavinia Pârva? Aparent nimic. Asta dacă nu îl deranjau pe Tiberiu Bantaş, un angajat al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Iaşi, responsabil de legătura cu presa.


Mihaela Rădulescu a fost jignită într-un fel greu de imaginat şi mai ales de redat. Dar nici Lavinia Pârva nu a scăpat de sub lupa funcţionarului.

Funcţionarul public a avut ceva de comentat şi la adresa Nicoletei Luciu, mamă a 4 copii, despre care şeful de la Protecţia Copilului îşi face griji: "Sunt curios cine se ocupă de educaţia celor 4 copii Sau vor creşte precum buruienile pe marginea şanţului???".

Ce putem spune! Funcţionarul tupeist are curiozităţi care nu intră în fişa postului lui, însă comentează despre copii care ar trebui să fie protejaţi de instituţia în care el lucrează. Tiberiu Bantaş pur şi simplu nu se poate abţine de la comentarii. Nici măcar când este vorba de o copilă de doar 9 ani: "Nu vă mai miraţi atât şi mergeţi în comunităţile de rromi de la noi şi vedeţi copii de 7 ani care fac copii."

Nici la adresa lui Ion Dichiseanu, şeful de la Protecţia Copilului n-a fost mai îngăduitor sau mai respectuos în comentarii.

Culmea este că Tiberiu Bantaş nu şi-a schimbat atitudinea persiflantă nici când a fost sunat de jurnaliştii Spynews.ro. Iniţial a spus că e treaba lui ce scrie pe pagina personală de facebook după care, realizând că ar putea avea probleme din perspectiva jobului său la Protecţia Copilului, a şters toate comentariile şi şi-a pus soţia să răspundă la telefon.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest