VEDETE trecute de 40 de ani care arată demenţial! Le dau lecţii TINERELOR din SHOWBIZ

 

Sunt trecute de 40 de ani, dar arată mai bine decat multe adolescente. 
Vorbim despre vedetele care au o siluetă de invidiat şi întorc toate privirile, mai ales când îmbracă costumul de baie. 

Crina Abrudan întinereşte pe zi ce trece, mai ales de când s-a măritat. Este într-o formă de zile mari, iar acest lucru se vede din fotografiile cu care îşi încântă zi de zi admiratorii. Cu posteriorul bombat care iese în evidenţă şi abdomenul plat, blondina atrage privirile cu silueta sa de invidiat, la cei aproape 40 de ani pe care îi are. Normal, pentru a arăta aşa, Crina are grijă ce mănâncă, dar nici sportul nu lipseşte din activităţile sale, fie că merge la sală sau înoată. 

Şi Cristina Rus se poate lăuda cu un trup de zeiţă, mai ales că are la activ două sarcini şi vârsta de 36 de ani. Deşi s-a retras din lumina reflectoarelor, fosta membră a trupei Blondy nu se neglijează şi are grijă să arate senzaţional. Vedeta are grijă de formele sale, dar şi de ten, care este impecabil. Pentru silueta sa de vis, a ţinut diete de-a lungul timpului, a mers la sala de fitness şi făcut diverse tratamente care să o ajute să se menţină în formă. De exemplu, pentru îngrijirea picioarelor, a folosit un tratament special pe bază de ulei din struguri şi...  şoşoni electrici. 

Cristina Spătar intră cu uşurinţă în topul femeilor din showbiz trecute de 40 de ani care arată intr-un mare fel. Dacă mai punem la socoteală că este şi mama a doi copii şi are, mai exact, 45 de ani, putem spune că ocupă unul din locurile fruntaşe. În ultimii ani, vedeta a apelat la ajutorul medicilor esteticieni şi a ajuns să devină una dintre cele mai sexy femei din România. Prinţesa R&B şi-a mărit de sânii de mai multe ori, şi-a făcut lifting facial,  iar nasul n-a scăpat nici el neatins. Dar să nu uităm că vedeta face şi mult sport pentru a arăta atât de bine. 

47 de ani ani. Atât a împlinit Anca Ţurcaşiu anul acesta, dar poate concura lejer cu tinere de 20 de ani. Artista are un regim de viaţă echilibrat, iar acest lucru o ajută să se menţină în formă. Bineînţeles, şi sportul îşi spune cuvântul. Mai mult, bea multe ceaiuri şi apă şi, totodată, mănâncă multe legume crude care o ajută să aibă o digestie bună. În plus, are mai bine de 20 de ani de când nu mai mănâncă deloc carne, iar unul dintre secretele pe care le-a dezvăluit vis-a-vis de silueta sa este faptul că mănâncă în fiecare zi şapte-opt ardei iuţi. Dar cu tenul perfect cum rămâne?

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest