Nu-i uşor să ajungi vedetă! Ele au făcut compromisuri pentru celebritate!

 
+2 click pentru
galerie

Drumul către celebritate e greu şi anevoios, iar vedetele noastre o ştiu cel mai bine! Un iubit bogat, mai în vârstă şi cu notorietate este ceea ce le-a lansat în lumina reflectoarelor pe multe dintre divele autohtone. 

Monica Gabor ştie cum e cu compromisul sau mai bine spus cu "dragostea adevărată". Pe când era încă minoră, băcăuanca s-a îndrăgostit iremediabil de Irinel Columbeanu.

Nu ştim dacă a atras-o averea lui estimată, în acea perioadă, la 60 de milioane de euro sau anii pe care îi avea în plus faţă de ea, cert e că idila s-a încheiat cu o căsătorie.

Un an mai târziu a apărut pe lume şi rodul iubirii lor, Irina. Dar cum orice minune durează trei zile, dragostea Monicăi pentru Irinel s-a încheiat subit, odată ce a decoperit visul american.

Şi dacă fosta scorpie de la Izvorani a descoperit târziu tărâmul de peste ocean, Anamaria Ferentz, o altă fostă iubită a lui Iri, a început cu cireaşa de pe tort. Vedeta a dat de lux în braţele lui Nick Rădoi, un cunoscut afacerist român stabilit la Los Angeles.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest