Vedetele de la Hollywood adoptă animale exotice. Cu ce se laudă starurile

 

Cele mai multe vedete au ca animale de companie necuvântătoare obişnuite şi oarecum banale. Însă există şi staruri care duc extravaganţa la un nou nivel şi aleg să-şi împartă locuinţa cu porci, găini sau păuni.


E foarte uşor să ieşi din tipare, mai ales când eşti o vedetă controversată. Iar pentru că au vrut să iasă în evidenţă, multe staruri şi-au îndreptat atenţia către o creatură bizară când a venit vorba să-şi ia un animal de companie.


Ei bine,sex simbolul George Clooney are un porc pe nume Max, de care are mare grijă. Nu însă pentru a-l transforma în cotlet şi sunculiţă afumată! Porcul Max nu va fi tăiat niciodată, căci este animalul de companie al actorului. După cum vedeţi în imaginea de mai jos, Max face până şi SPA!


Şi regretatul Elvis Presley avea o pasiune pentru animalele exotice! Regele muzicii rock`n roll avea un cangur ca animal de companie, pe care îl primise cadou de la un manager de la Hollywood.


Frumuşelul Leonardo Dicaprio este ceva mai pretențios și are o țestoasă din specia Sulcata. Acest animal este de departe cel mai pretențios pentru că are nevoie de un habitat special, cât mai larg, cald și uscat și ajunge să cântărească la maturitate peste 90 de kilograme. De altfel, este a treia specie ca mărime și greutate când vine vorba despre țestoase.Tori Spelling e un fel de Iulia Albu.Are o găină pe care a botezat-o Coco Chanel, dar pe care totuși nu o duce cu ea la evenimentele mondene. În schimb o tratează ca pe un membru al familiei. Așa că o lasă inima să cheltuie și peste 40.000 de dolari pe an pentru întreținerea ei.Pe lângă mai mulţi câini, pisici şi iepuri, Paris Hilton mai deţine şi un porc, un opossum şi un papagal. Cu ceva timp în urmă vedeta a mai avut şi un kinkajou, numit şi ursul de miere, care a fost luat de către autorităţi pentru că într-una din zile a atacat-o.La fel ca cele mai multe animale de companie ale familiei Kardashian, nici cimpanzeul Suzy nu a rezistat prea mult în compania vedetelor. Suzi a fost un cadou primit de Kris Jenner, care a sugerat în anul 2009 că şi-ar dori un astfel de prieten necuvântător, însă a realizat după puţin timp că este foarte dificil să întreţină un cimpanzeu.

Însă acest animăluţ nu este singura "ciudăţenie" deţinută de celebrele surori Kardashian. Kendall Jenner, sora mai mică a lui Kim, a dorit să le arate fanilor de pe o reţea de socializare care este noul membru al familiei lor. Vorbim despre un porcuşor pe care vedeta îl plimbă deja prin parc.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest