Vica Blochina se dezlănțuie! Show de zile mari, în club!

 
+2 click pentru
galerie

Îşi trăieşte viaţa la maximum! Focoasa blondă şi-a petrecut Revelionul într-un club de fiţe din Cipru, alături de un bărbat misterios

Vica Blochina s-a dezlănțuit în mare stil în noaptea dintre ani. Blonda a petrecut într-un club exclusivist din Cipru. Îmbrăcată într-o rochie aurie, scurtă și mulată pe corp, Vica și-a scos la înaintare formele de nota 10. Și nu a fost singură! Alături de câțiva prieteni, ea s-a simțit mai liberă ca niciodată. După 12 noaptea, Vica s-a descălțat și a început să danseze pe canapele. Cu toate acestea, ea ținut morțis să transmită fanilor un mesaj pe facebook.

"Dragilor, sper să aveți parte de un an minunat! Să fiți sănătoși, să iubiți și să fiți iubiți, să iertați, să ascultați, să apreciați ce aveți și să realizați tot ce vă propuneți! Vă mulțumesc că sunteți alături de mine, că mă criticați sau mă lăudați! Vă pup de 2014 ori!"

De observat este și bărbatul misterios care apare alături de fosta iubită a lui Pițurcă. Cei doi par foarte familiari, însă Vica nu a dat nicio explicație în legătură cu prezența enigmaticului domn.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest