Victor, fereşte-te! Fetele te vor asalta!

 

Victor e noul "must-have" al Marianei Roşca. Muşchii atât de bine lucraţi au cam înfierbântat-o pe blondină!!!

“În sfârşit Victor e singur şi am eu mai multe şanse . Păi, dacă au depus actele de divorţ gata, cine o să le refuze crailor frumoşi să fie singuri şi neliniştiţi? Dar ştii că există posibilitatea aceea de a se răzgândi în termen de 30 de zile. Nu cred că Victor va face pasul ăsta! Adică oricât de mult ar iubi o femeie, un bărbat nu poate trece peste orgoliul lui de bărbat!” a spus ferm convinsă Roşca.

Şi dacă Mariana ştie că Victor nu-şi va călca orgoliul în picioare, pare dispusă să treacă şi la fapte! Că vorba aceea, dacă Mahomed nu vine la munte, se duce muntele la Mahomed. Pardon, Mariana la Victor!

“-Te gândeşti să acţionezi într-un fel sau altul în aceste 30 de zile?


-Da, ţi-am zis de data trecută să-mi faci rost de numărul de telefon! Bine, frumos ar fi să facă el primul pas dacă are vreo intenţie. Dar după cum vedem el nu are nicio intenţie sau ori unde nu mă ştie, nu mă cunoaşte. Eu sunt foarte directă. Eu mă duc la om şi îl întreb: Bună! Ce faci? Eşti bine? Eşti ok? Vrei să bem o cafea? Nu puteam să-l întreb "Vrei un yooohooo?"
a declarat Mariana.

Şi, ca totul să fie clar pentru toată lumea, blondina i-a transmis şi un mesaj băiatului de la Meteo!” I`m coming for you! “


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest