Victor se ascunde de Bianca? Ultima minciună înainte de a pleca de acasă

 

 Relaţie tensionată între Bianca şi Victor. Cei doi au trăit o poveste de dragoste la viteza luminii. După o nuntă spectaculoasă şi câteva luni de iubire, porumbeii şi-au spus adio. Bianca şi Victor au ieşit de la notar ţinându-se de mână vrând să arate că au rămas în relaţii bune. Ei bine, zilele care au trecut demonstrează contrariul.

Se pare că mariajul dintre Bianca şi Victor s-a terminat mai abrupt decât ar crede lumea. Chiar înainte de a pleca de tot din casa unde au trăit ca o familie, Victor i-a servit-o viitoarei sale soţii. A plecat şi dus a fost şi se pare că vrea o perioadă departe de roşcată deoarece i-a ascuns chiar şi adresa unde se mută. Şi-a căutat un apartament de închiriat, dat fiind că relaţia cu prietenii care l-au găzduit anterior s-a deterioarat din cauza ambiţiei de a se întoarce la Bianca. După ce au depus actele de divorţ, drumurile celor doi s-au cam separat. Mai mult surse din preajma celor doi susţin că Victor i-ar fi dat Biancăi o adresa greşită pentru a nu putea fi găsit.

“Cum era firesc ea l-a întrebat în ce zonă va locui, iar el i-a dat ca reper una dintre cele mai bine cotate zone din Capitală, când de fapt s-a mutat într-un bloc vechi, nu foarte departe de adresa la care locuieşte ea. Cred că nu vrea să mai aibă mare legatură cu ea. Nici nu ştiu dacă Bianca a aflat. Cred că lucrurile întrei ei s-au terminat destul de brutal, în ciuda fotografiei de la notar, când se ţineau de mână”, a declarat un apropiat al prezentatorului tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest