Victor şi-a luat catrafusele în lipsa Biancăi!

 
+2 click pentru
galerie

Iată divorţul, nu e divorţul! Indiferent de ce spune lumea, se pare că nu mai e cale de împăcare între Bianca şi Victor! Iar ca să demonstreze că e de neclintit, băiatul de la meteo şi-a luat catrafusele, în lipsa Biancăi!

Doar un pas îi mai desparte pe Victor şi Bianca de acea zi de marţi în care au stabilit să divorţeze. Băiatul de la meteo pare că nu face niciun pas înapoi şi că nu e cale de întoarcere. Nimeni şi nimic nu îl poate convinge să uite de escapada roşcatei la Paris cu Cristea şi să îşi continue mariajul.

Cu toate promisiunile din partea Biancăi, Victor e de neînduplecat. Chiar dacă în noaptea de miercuri spre joi cei doi s-au întâlnit şi au discutat, iar el a rămas în apartamentul ei până la primele ore ale dimineţii, gestul său nu a fost unul de împăcare, ba din contră.

Vineri, puţin după ora 15:00, băiatul de la meteo şi-a luat toate catrafusele din căminul conjugal. Şi a făcut în aşa fel încât să nu dea ochii cu viitoare fosta soţie. După ce s-a asigurat ca Bianca a părăsit apartamentul din zona Tei, ajutat de un prieten, Victor şi-a cărat toate hainele şi bunurile din casă pe care o împărţeau când formau o familie.

Se pare ca Bianca a fost cea care i-a adunat lui Victor toate lucrurile, şi poate chiar spera să mai schimbe două vorbe când acesta va veni după ele. Dar băiatul de la meteo a preferat să nu dea ochii cu roşcata. Aşa că a mai fost făcut încă un pas către divorţul anului. Rămâne doar ca cei doi să se întâlnească pentru a semna actele.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest