VIDEO! Tocurile de 15 nu sunt pentru oricine! Frumoasele României, puse în situaţii penibile pe podium

 

Sunt celebre, frumoase şi apreciate pentru corpurile lor cu măsuri ideale, dar.se împart în două categorii: manechine consacrate şi manechine amatoare.

Şi alte pretinse manechine au simţit gustului penibilului atunci când toţi ochii erau aţintiţi asupra lor. N-au leşinat, dar tocurile de 15 centimetri, pur şi simplu, nu sunt pentru oricine.

Pe când activa în Românica, Andreea Spătaru a reuşit să alunece, să-şi rupă dresul şi să-şi învineţească genunchii chiar în timpul unei prezentări. Şi Marina Dina a simţit pe umerii ei greutatea meseriei de model. Îmbrăcată într-o rochie vaporoasă de mireasă, s-a încurcat în volănaşe şi a aterizat fix. în genunchi.

Când nu se împiedică, manechinele de nişă apar pe podium pline de celulită. Mădălina Pamfile, Daniela Crudu, Andreea Spătaru.din nou, Loredana Chivu, Sânziana Buruiană pozează în femei perfecte, dar duc bătălii crunte cu cojile de portocală de pe posterioarele lor.

Întoarcem foaia şi vorbim despre ele.despre adevăratele modele: Catrinel Menghia, Mădălina Ghenea, Diana Dondoe, Irina Lăzăreanu, Andreea Diaconu. Sunt celebre, frumoase şi apreciate pentru corpurile lor cu măsuri ideale. Sunt cele mai de succes fotomodele din România, cele pentru care prezentări pentru Chanel sau Alexander McQueen fac parte din rutina, din fiecare primăvară şi toamnă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest