Viorel Lis e foc şi pară! Oana a ajuns la capătul puterilor

 

A ajuns la capătul puterilor! Oana Lis este devastată de suferinţele prin care trece. Liniştea blondinei a fost din nou spulberată din cauza fratelui său. După ce că are atâtea pe cap din cauza stării de sănătate a soţului ei, Oana Lis trebuie să se confrunte acum şi cu problemele cauzate de fratele său.


Nevasta fostului edil s-a certat cu fratele său din cauza banilor, dar mai ales din cauza comportamentului de mahala al acestuia . Şi cum Viorel nu putea sta cu mâinile în sân, a sărit să o apere pe mai tânăra lui parteneră de viaţă.


În loc să fie lăsată să-şi vadă de căsnicie şi de necazurile pe care le are din cauza sănătăţii şubrede a lui Viorel, Oana are parte de traume şi din partea propriei familii. Dacă în urmă cu câteva zile, blondina se plângea de comportamentul tatălui său, acum cel care o supără este chiar fratele. Noroc cu Viorel, care aşa subred cum este, a sărit să-i ia apărarea soţiei.


Să sperăm că, la un moment dat, Oana Lis se va putea bucura de viaţă alături de bărbatul  ei, fără lacrimi, nervi sau depresii. Şi dacă fratele său îi mai cere bani, poate să îl trimită la păcănele!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest