Visul suprem al Oanei Lis, spulberat chiar de soţul său! „Nu i-aş lăsa nimic”/ VIDEO

 

Oana şi Viorel Lis formează una dintre cele mai solide căsnicii. Chiar dacă fostul edil al Capitalei are o vârstă înaintată, soţia acestuia i-a luat prin surprindere pe toţi, atunci când a făcut o postare priin care a dat de înţeles că se pregăteşte să fie mămică.

Contactat de reporterii Antena Stars, Viorel Lis a mărturisit că nu se pune problema sa devină tată la vârsta lui şi chiar dacă ştie că visul cel mai mare al soţiei sale este să devină mămică, din păcate, este mult prea târziu să aibă un copil împreună.

„Nu! E prea târziu, adică mi-aş fi dorit dacă eram acum 20 de ani. Ea şi-a exprimat de multe ori dorinţa de a avea un copil. Eu niciodată, Oana ar vrea. Pentru mine este prea târziu, asta e problema Oanei dacă vrea, vrea, dacă nu, nu. S-a dus să vadă odată, undeva, nişte copiii, nu ştiu” a spus Viorel Lis.

Ce părere are Oana Lis de poziţia soţului

„Şi la 50 de ani tot era bătrân pentru a face un copil şi a-l creşte, aşa că... Nu am regrete. Sunt femei şi femei, sunt decizii pe care eu le-am luat în viaţă. Era minune să fiu gravidă cu Viorel care are 76 de ani. Nu este indicat să faci pentru că poate ieşi copilul cu probleme. Îţi dai seama că m-am interesat la medic. Cum creşte vârsta partenerilor şi la femei şi la bărbaţi, există risc de boală la copil. Tocmai de aceea sunt în ziua de azi mulţi copii cu probleme pentru că lumea amână foarte mult momentul conceperii, normal ca să te realizezi profesional. Şi eu simt că am iubire de oferit şi am ce oferi unui copil. În niciun caz, nu vreau să mor singură şi să rămână ce am eu la persoane care nu fac parte din viaţa mea.” a spus Oana Lis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest