Zi decisivă în Dosarul Transferurilor! Greii fotbalului stau ca pe ace

 

Azi aşteptăm o decizie finală în răsunătorul Dosar al Transferurilor. Cristi Borcea, fraţii Victor şi Ioan Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Păduraru, Gică Popescu şi Gigi Neţoiu vor afla dacă viaţa lor va lua altă întorsătură.

Fraţii Victor şi Ioan Becali au luat în calcul şi condamnarea cu executare, astfel, potrivit spynews.ro cei doi şi-au făcut buletine de Constanţa. Asta înseamnă că în cazul unei condamnări cel mai apropiat penitenciar ar fi cel de la Poarta Albă.

Judedcătorii au de împărţit 40 de ani de închisoare celor opt inculpaţi în Dosarul Transferurilor. Iniţial Tribunalul Bucureşti a dispus achitarea acuzaţiilor, dar procurorii au contestat decizia. Ultimele pedepse cerute pentru greii fotbalului sunt Ioan Becali (8 ani de închisoare cu executare), Victor Becali şi Cristi Borcea ( câte 7 ani de închisoare cu executare), George Copos (5 ani de închisoare cu executare), Mihai Stoica ( 4 ani de închisoare cu executare), Jean Pădureanu (3 ani de închisoare cu suspendare), Gică Popescu ( 3 ani de închisoare cu suspendare) şi Gigi Neţoiu ( 3 ani de închisoare cu suspendare).

Ieri, Jean Pădureanu a venit în Bucureşti cu o cursă aeriană, însă în momentul în care a aterizat i s-a făcut rău şi a fost internat de urgenţă la spitalul Elias. Se pare că omul de afaceri îşi va primi sentinţa de pe patul de spital.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest