5 cadouri perfecte de Valentine’s Day pentru cuplu

 

Valentine’s Day este ocazia perfectă de a-i spune celui de lângă tine TE IUBESC. Dorința de a-ți arăta iubirea prin mici gesturi de prețuire este absolut minunată.

Valentine’s Day este o sărbătoare provenită din vechime, când, un preot roman pe nume Valentin îi ajuta pe cei ce doreau să se căsătorească în tradiția creștină, să o realizeze. În calitate de preot, el oficia slujba de cununie, interzisă în vremurile în care Sfântul Valentin a trăit, pe vremea împăratului Claudius. Când împăratul a aflat, l-a băgat la închisoare și, într-un final a fost condamnat la moarte în data de 14 februarie 270 (Î.Ch.) Se spune că înainte de execuție, Valentin a trimis o scrisoare prietenilor semnându-se “amintește-ți de al tău Valentin”. De aici, tradiția de a spune “be my Valentine”.

În această zi, celebrăm dragostea prin mici (sau mari), gesturi de atenție și prețuire.

Există cadouri pe care le poți face celui sau celei de lângă tine și să vă bucurați amândoi de acest cadou, practic, să vă ajute să sărbătoriți împreună, să vă bucurați și să vă simțiți bine în doi. Ideea de cuplu nu înseamnă numai să îl mulțumești pe cel de lângă tine ci și să vă bucurați împreună de această zi dedicată iubirii. Iată 5 idei de cadouri perfecte pentru ambii parteneri ai cuplului.

O sticlă de vin de colecție

O sticlă de vin deosebit, de colecție, care să vă bucure pe amândoi și să vă facă seara frumoasă, deosebită, este un cadou minunat. Vinul scump, exclusivist, savurat împreună cu ceva dulce sau brânzeturi asortate și fructe, reprezintă o alegere perfectă și pe gustul celor mai rafinate și pretențioase persoane. O muzică suavă pe fundal, lumina difuză și îmbrățișări pătimașe, sunt cel mai frumos cadou de Valentine;s Day.

O fotocarte

Să faci o fotocarte de Valentines Day este extrem de simplu. Alegi câteva fotografii cu voi doi, cauți un editor de fotocărți online, le încarci și dai comanda. Coletul ajunge acasă și, în seara de Sfântul Valentin, împrenă cu jumătatea ta celebrați iubirea și tot ceea ce vă leagă. Cu câte un pahar de vin rosu în mână, la lumina unei lumânări, vă puteți uita la trecutul vostru, la clipele frumoase, toate strânse într-un design fabulos într-o fotocarte.  Partea bună a acestui cadou este că poate să fie o tradiție de cuplu și, în fiecare an de Valentine’s Day, să faceți o fotocarte cu anul care tocmai a trecut din frumoasa voastră relație.

O sedință de mesaj în cuplu

Puteți să alegeți din două tipuri de masaj. Fie mergeți la un salon de masaj erotic dacă sunteți un cuplu mai dezinhibat, fie chemați pe cineva acasă pentru masaje de relaxare în cuplu. Saloanele de masaj au în această perioadă oferte speciale.

Două bilete la film

Una dintre cele mai romantice activități care se pot face de Valentine’s Day este mersul la film. Poate părea banal însă, în această zi, filmele difuzate sunt romantice și atmosfera este perfectă pentru film. Este ca o rememorare a primelor întâlniri, este o întâlnire clasică și fiecare cuplu trebuie să facă asta măcar o dată.

O ieșire la munte în doi

Deși este un cadou mai costisitor, în perioada aceasta sunt foarte multe sejururi speciale la hotelurile de la munte. În cadrul unui sejur sunt incluse cina romantică, decorurile speciale din cameră și masaje gratuite și/ sau SPA. Este o adevărată bucurie și relaxare, o ieșire din cotidian și răsfățul de a petrece clipe în doi, fără nicio grijă.

Fie că petreceți ziua de Valentine’s Day la cinema, comandați o ședință de masaj sau fotocărți online, nu uitați, pe lângă cadou, să spuneți cel mai important lucru: te iubesc!

(sursa foto: www.pexels.com)


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest