A adăugat sare în apa cu care spăla rufele și a observat un lucru uimitor! Sigur vei vrea să încerci și tu

 

Se găsește aproape peste tot în natură și este de neprețuit în bucătărie, însă are o mulțime de proprietăți pe care trebuie să le încerci neapărat.


În afara faptului că scoate petele de sânge de pe haine, menține culorile hainelor, albește hainele și lenjeriile de pat, scoate și mirosul de mucegai.

Dacă hainele nu au pe etichetă semnul că trebuie curățate numai la curățătorie, încearcă și tu următorul truc:

Adaugă jumătate de ceșcuță de sare în mașina de spălat, printre rufele noi și colorate. Hainele cumpărate nu-și vor mai pierde culoarea și nu le vor mai păta pe cele mai vechi, care au mai fost spălate.

De asemenea, poți fierbe lenjerie sau prosoapele albe de bumbac care s-au îngălbenit sau s-au pătat. Folosește o lingură de sare și un sfert de ceșscuță de praf de copt. Ține rufele timp de o oră în această soluție, apoi clătește-le.

Dacă observi pete de rugină pe haine, scapă de ele folosind o pastă din sare și oțet. Aplică această pastă pe rugină și las-o că acționeze în aer liber, la soare. Apoi spală rufele, punând câteva lingurițe de sare în mașina de spălat. Vei scăpa de pete, iar rufele vor fi mai albe, informează oglinda.tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest