A amestecat două ingrediente, a aplicat în ureche și durerea a dispărut imediat

 

Acest unguent se numără printre cele mai versatile și mai eficiente creme fără prescripție medicală și aplicat pe piele, unguentul degajă încet vapori care reduc congestia nazală și calmează tusea.

1.Calmarea durerilor de cap

Pentru a scăpa de durerile de cap obișnuite, aplică puțin unguent pe tâmple sau inhalează vaporii dupa ce l-ai preparat, asta pentru a calma durerile cauzate de sinuzită.

2. Calmarea durerilor musculare

Aplică unguentul pe zonele dureroase și masează-l ușor în piele. Înfășoară apoi zonele pe care ai aplicat într-un prosop.

3. Calmarea durerilor de urechi

Durerile de urechi pot semnala o infecție, dar pot fi și un simptom al răcelilor.Remediul recomandat constă în introducerea în ureche a unei biluțe de vată îmbibate în acest unguent seară înainte de culcare. Până a doua zi, durerile vor ceda complet.

4. Vindecarea micozei unghiilor

Unge cu unguentul minune unghiile afectate de mai multe ori pe zi până la cedarea completă a infecției.

5. Repararea călcâielor crăpate

Seara înainte de culcare, aplică unguentul pe călcâie și pe tălpi, apoi încalță-te cu șosete și bagă-te în pat. A doua zi la trezire, spală-te pe picioare cu apă rece și exfoliază pielea cu o piatră ponce.

6. Cum se prepară unguentul

Combină două lingurițe de ghimbir pudră cu 100 de ml de ulei de cocos. Amestecă bine, apoi păstrează la frigider. Poți folosi și ghimbir proaspăt însă trebuie să-l dai pe răzătoarea cea mai mică. Dacă vrei să fie mai omogenă compoziția, folosește ghimbir pudră, informează secretele.com.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest