A amestecat două mâini de orez cu un litru de apă și a scăpat de o durere care o chinuia de ani de zile. Merită să încerci și tu

 

Gastrita este o inflamație acută sau cronică a mucoasei gastrice și, ca manifestări ce însoțesc această boală recunoaștem: balonările, vărsăturile, grețurile, durerile în capul pieptului.


Gastrita acută se datorează, în principal, unor agenți externi, cum ar fi toxiinfecțiile alimentare, alcoolice, medicamentoase, supărarea, surmenajul, stresul.

Iată câteva soluții naturale, care te scapă rapid de gastrită și îți redau pofta de viață:

1. Apa de orez:

-fierbe două mâini de orez alb într-un litru de apă. Strecoară orezul și lasă să se răcească. Bea această apă, iar senzația de arsură va dispărea.

2. Suc de morcovi și țelină


Pune doi morcovi și câteva frunze de țelină într-un blender și amestecă-le foarte bine, până când devine o compoziție omogenă. Consumă imediat acest preparat, câteva zile la rând.

3. Ghimbir și pere

Amestecă ghimbir cu pere și combate bacteriile din stomac. Sucul obținut are puternice proprietăți antiinflamatorii.

4.Măr și mușețel. Curăță câteva mere de coajă, adaugă apă și flori de mușețel și pune-le la fiert. Strecoară și bea lichidul în fiecare zi.

5. Apă de pătrunjel

Mixează pătrunjel cu un litru de apă și bea zilnic. De asemenea, poți ține această compoziție la frigider, informează timefornaturalhealthandcare.com.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest