A apăsat două puncte în spatele genunchiului și a scăpat de o mulțime de probleme! Nu mai trebuie să cumperi niciodată pastile

 
+2 click pentru
galerie

Cu cât îmbătrânești, cu atât este mai probabil să te îmbolnăvești la nivelul genunchilor și să experimentezi dureri de spate. Chiar dacă există numeroase medicamente și geluri care ameliorează pentru scurt moment durerea, aceasta nu se tratează definitiv și apare în cele mai neașteptate momente.

Există persoane care folosesc o tehnică extrem de eficientă, numită acupresura și care presupune vindecarea afecțiunilor prin presarea cu degetele în anumite puncte cheie, care stimulează abilitățile de autovindecare a organismului.

Acupresura este eficientă și ajută la o bună funcționare a circulației sângeluii, precum și la relaxarea mușchilor, și diminuarea durerilor de genunchi și de spate.

Pentru a scăpa de aceste dureri, este recomandat să apeși pe punctele GB34 și ST36, care se află în spatele genunchiului.

De asemenea, apăsarea pe punctul GB34 ajută la dimiunarea durerii de șold, a sciaticii, iar punctul ST36 este bine să fie apăsat pentru a îndepărta oboseala și durerile menstruale, informează Timefornaturalhealthandcare.com.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest