A consumat timp de cinci zile câte un cățel de usturoi pe stomacul gol și un lucru uimitor i s-a întâmplat. Merită să încerci și tu

 

Este unul dintre cele mai cunoscute și folosite condimente în bucătărie, dar habar nu aveai că poate fi atât de eficient.

Usturoiul, căci despre el este vorba, ajută la prevenirea și la tratarea multor boli. Acesta are o reputaţie excelentă atunci când vine vorba de tratarea şi ameliorarea bolilor de inimă precum atacul de cord sau hipertensiune.

Potrivit unui studiu efectuat de cercetătorii din China, persoanele care mănâncă usturoi crud de cel puţin două ori pe săptămână au un risc cu 44% mai scăzut de a face cancer de gât. Mai multe studii ştiinţifice au concluzionat că usturoiul previne mai multe afecţiuni comune, fiind un excelent antibiotic natural.

Usturoiul nu vindecă diabetul și nu trebuie folosit fără permisiunea medicului. Dar dovezile arată că poate fi un mod util de a scădea glicemia și, astfel, de a controla boala.

Proprietăţile sale puternice antioxidante şi antifugice luptă împotriva radicalilor liberi care provoacă afecţiuni ale inimii, cancer sau chiar Alzheimer.

Consumat pe stomacul gol, usturoiul ajută la prevenirea şi tratarea bolilor respiratorii. Puţine persoane cunosc, însă, beneficiile consumului de usturoi pe stomacul gol.

În Egiptul Antic, îi îi erau cunoscute proprietăţile de antiseptic, vermifug şi antidot contra turbării şi a muşcăturilor de viperă.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest