A crescut în sărăcie, iar acum învârte banii cu lopata! Ce sumă cere Jador ca să cânte la un eveniment

 

Este numărul 1 în trending, dar faima nu a câștigat-o peste noapte. Jador, pe numele adevărat Remus Dumitrache a pornit de jos și când zicem asta, chiar vorbim serios. Artistul care „dă moda” peste tot în ultima vreme, provine dintr-o familie numeroasă din județul Bacău, iar în perioada liceului a beneficiat de un program social destinat elevilor care provin din familii cu venituri mici.

Artistul primea lunar suma de 180 de lei, iar asta pentru că membri familiei lui nu aveau un venit mai mare de 500 de lei pe lună, fiecare. Iar pentru că și-a dorit să lupte pentru familia lui, Jador a învătat ca să ia bac-ul și nu s-a oprit aici.

Artistul și-a continuat studiile, iar în 2017 a absolvit Facultatea de Relații Internaționale. Și chiar dacă în timpul studiilor, Jador muncea 8 ore pe zi pentru a se putea întreține, în ciuda tuturor impedimentelor cu care s-a confruntat, cântărețul a făcut tot posibilul să își clădească un nume în industria muzicală.

A fost lăutar, a avut câteva colaborări cunoscute cu artiștii de manele, iar acum a ajuns să câștige sume fabuloase pentru un spectacol. Până să fie anulate evenimentele, Jador avea câte 12 concerte pe lună, atât în țară, cât și în străinătate. Și încasa 4.000 de euro pentru o oră și jumătate de muzică 100% live. Ceea ce înseamnă că la finalul lunii, Jador avea în conturi 48.000 de euro, însă rămânea doar cu jumătate din sumă, iar asta pentru că trebuia să își plătească și instrumentiștii care îl ajutau să facă show.

Jador încasează bani și din videoclipurile pe care le încarcă pe Youtube, iar la câte vizualizări a ajuns să strângă în ultima perioadă, cu siguranță, suma nu este deloc de neglijat!  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest