A dat cărţile pe faţă! Andreea Bălan a dezvăluit că George Burcea era indimidat de felul ei de a fi: „Am o latură bărbătească”/ VIDEO

 

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute şi puternice artiste din industria muzicală românească! Iar pentru a ajunge la nivelul la care se află astăzi a fost nevoie de foarte multă muncă şi putere. Putere care poate fi intimidantă pentru persoanele din jurul ei, exact aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui George Burcea.

Vestea că Andreea Bălan şi George Burcea a şocat pe toată lumea, mai ales, că cei doi păreau a forma unul dintre cele mai solide cupluri din România. Cu toate acestea, se pare că lucrurile nu au stat deloc aşa. Invitată în cadrul emsiunii „Xtra Night Show”, vedeta a vorbit cu subiect şi predicat despre situaţia în care se află, cât şi despre cum s-a desfăşurat relaţia cu tatăl copiilor săi.

Acuzată de faptul că a pus cariera pe primul lor, în detrimentul familiei, Andreea Bălan a mărturisit că niciodată nu a fost voba de aşa ceva. Mai presus de orice, artista şi-a dorit întotdeauna să aibă o familie unită, iar odată ce a obţinut acest lucru, viaţa profesională s-a plasat pe locul doi.

Totodată, cântăreaţa a ținut să precizeze că modul în care se exprimă şi funcţionează este datorat de experienţele peste care a fost nevoită să treacă de una singură, fără ajutorul nimănui care i-au implementat „o latură bărbătească”. Se pare că această caracteristică i-a dăunat în relaţia cu George Burcea, dat fiind că la un moment dat actorul a început să îi reproşeze că nu poate evolua lângă o femeie atât de puternică.

„La un moment dat mi-a spus că la umbra unui copac nu creşte nimic. Şi de aceea am şi făcut acea postare pe facebook pentru că sunt puternică. Viaţa m-a făcut pe mine sa fiu așa. Eu cânt de la 10 ani şi toată viaţa mea am cântat şi am fost pe scenă. Dar pe lângă muzică eu mi-am dorit o familie. Dacă nu îmi doream şi eram o carieristă înfocată nu făceam doi copii. Dacă eram axată doar pe carieră poate că nu eram cu el, poate nu făceam doi copii, poate nu făceam nunta. Am fost întotdeauna extrem de cumpătată. Dar probabil firea mea, i-a făcut sa creadă că doar asta mă interesează. Trebuie să fii dur în industria asta, că e o industrie a bărbaţilor. Eu am o latură bărbătească mai accentuată.

Asta nu înseamnă că eu când veneam şi deschideam uşa, îi spuneam «treci la sarmale». Eu am văzut că găteşte de plăcere şi am zis să facem vlog. Iar ulterior el să aibă propriul show de cooking. Așa am gândit-o, ca un manager. Şi de asta promovan lucrul ăsta şi spuneam că eu nu ştiu să gătesc, deşi şi eu ştiu să gătesc.” a spus Andreea Bălan pentru XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest