A dat cărțile pe față! Carmen Grebenișan, adevărul gol-goluț despre relația cu Florin Ristei! VIDEO

 

Dacă la începutul competiției Asia Express, echipele formate din „Blondele” - Carmen Grebenișan și Alina Ceușan și „Frații Brothers” -  Dan și Florin Ristei păreau că vor fi dușmani de temut, din cauza „săgeților” pe care și le tot aruncau, pe parcursul experienței din Asia, lucrurile s-au schimbat dramatic.

Treptat, între Carmen Grebenișan și Florin Ristei părea că se leagă o idilă, mai ales după ce au fost nevoiți să formeze împreună o echipă pentru a câștiga imunitatea. Iar pentru că toată lumea a observat chimia dintre cei doi, zvonurile cum că între ei este mult mai mult decât o relație de prietenie, nu au întârziat să apară.

Astfel că, celebra bloggeriță și-a dorit să lămurească lucrurile, o dată pentru totdeauna și a vorbit deschis despre ce se întâmplă, cu adevărat, între ea și cântăreț.

„Nouă ne-a devenit simpatică echipa Ristei. Și chiar și acum ne sunt simpatici, n-avem nicio treabă unii cu alții. Suntem prieteni, totul este ok. Eu nu sunt împreună cu Ristei. Am iubit și probabil și el are iubită. Deci lucrurile astea de pe TV, în care lumea se implică atât de mult nu sunt reale 100%. Nu vreau să se supere nimeni.” a precizat Carmen Grebenișan.

Mai mult de atât, blondina a ținut morțiș să vorbească și despre decizia de a le da banii câștigați la “Ultima Șansă” “Abagiilor”,  în detrimentul “Fraților Brothers”, după valul de critici pe care l-a primit, sub pretextul ca a ajutat la eliminarea celor doi din competiție.

“Nu le-am facut nimic. A fost o glumă. Toată lumea a râs. Și producătorii, și cei din producție ne-au zis că am făcut bine că am fost mai vocală. A fost o glumă totul.” a mai spus blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest