A dat cărţile pe faţă! De la ce a pornit, de fapt, scandalul între Alex Bodi şi mama Biancăi Drăguşanu: „Eu ţi-am salvat fata şi tu ce faci?”

 

În cadrul unui interviu brutal de onest pentru Antena Stars, Alex Bodi a dezvăluit de la ce a pornit conflictul de proporţii cu mama Biancăi Drăguşanu! După ce mama vedetei şi-a acuzat fostul ginere de agresiune, alertând chiar şi organele legii în acest sens, omul de afaceri a decis că trebuie să îşi cureţe imaginea care i-a fost pătată!

Alex Bodi a mărturisit scandalul cu mama Biancăi a început chiar în ziua în care blondina ar fi încercat să îşi ia viaţa. După ce a găsit-o pe jos, intoxicată cu medicamente, afaceristul i-a acordat primul ajutor. Odată ce şi-a reintrat în simţiri, Bianca ar fi luat telefonul mobil şi ar fi vrut să şteargă toate pozele pe care le avea împreună cu Alex Bodi.

Fiind conştient de faptul că va regreta ulterior, Alex Bodi i-a luat telefonul şi i l-a ţinut până reuşea să se calmeze. În acelaşi timp, atât mama, cât şi sora blondinei au încercat să dea de ea, iar pentru că aceasta nu le-a răspuns, s-a instaurat panica în sufletele lor, gândindu-se că Alex Bodi i-a făcut rău.

„Din 29 febuarie când s-a întâmplat incidentul de am găsit-o pe jos. Telefonul Biancăi era la mine, că a vrut să şteargă pozele cu mine pe instagram. Mama ei nu a mai dat de ea, nici sora ai, iar au crezut că eu i-am făcut ceva. Mama Biancăi a sărit la mine, iar eu atunci am ripostat imediat. Cât să mai suport? Dacă eu ştiu că ţi-am salvat fata, tu ce faci?” a spus Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest