A dat din casă! Ce pensie primeşte lunar Tudor Gheorghe! „Luaţi-mă aşa cum sunt”

 

Tudor Gheorghe nu are nevoie de nicio prezentare, mai ales când vorbim despre industria muzicii româneşti. Deşi a fost mereu modest şi nu a vrut niciodată să apară în scandaluri, recent artistul a dezvăluit ce sumă primeşte din pensia pe care o primeşte lunar de la stat.

Cu toate că are mai bine de 50 de ani de carieră muzicală, maestrul alege să nu se plângă când vine vorba bani. Iar suma de două mii de lei pe care o primeşte lunar de la stat e mai mult decât decentă.

Tudor Gheorghe este un om de un pozitivism rar, astfel încât întotdeauna vede întotdeauna jumătatea plină a paharului. Marele artist este de părere că nu partea materială este cea care contează, ci cât de "om" eşti cu cei de lângă tine. Comparativ cu alţi artişti din industrie, care se fălesc cu fel şi fel de achiziţii, maestrul a dat întotdeauna dovadă de smerenie şi modestie, astfel că preferă un stil de viaţă normal, tipic omului de rând.  

"Eu când aud simbol, statuie... eu care sunt cel mai normal individ. Eu care mă duc în piaţă şi mă sărut cu toate gospodinele, eu care merg cu metroul, eu care sunt cel mai normal om al cetăţii, eu care mă opresc şi mă joc cu copiii. Când aud că se spun asemenea vorbe despre mine, încep să mă sperii, luaţi-mă aşa cum sunt!," a declarat Tudor Gheorghe, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe".

Dar să nu credeţi însă că marele maestru nu este la curent cu trendurile, pentru că artistul ştie tot ce este în vogă de la muzica uşoară, până la muzica de petrecere. Mai mult de atât, în urmă cu ceva timp, Tudor Gheorghe s-a declarat fanul nr. 1 al lui Adi Minune. Celebrul cântăreţ a mărturisit că este de părere că interpreţii de manele se bucură de un talent incomensurabil, iar vocile lor sunt, de-a dreptul, extraordinare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest