A făcut sau nu, Cristina Ich, nuntă în secret cu Alex Piţurcă? Semnele care i-au dat de gol/ VIDEO

 

Cristina Ich și Alex Pițurcă sunt două nume foarte cunoscute în showbiz-ul românesc. Dar chiar și așa, în ciuda faptului că formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, cei doi au fost foarte discreți cu relația lor... până acum.

S-au căsătorit sau nu, în secret, Cristina Ich și Alex Pițurcă? Asta a fost întrebarea care a stat pe buzele tuturor, după ultima postare făcută de celebra influencerița. “Angelina Jolie de România” a publicat un mesaj în care i-a mulțumit partenerului ei, Alex Pițurcă, pentru iubirea necondiționată de care dă dovadă în fiecare zi și ce ne-a atras atenția a fost faptul că i-a spus pentru prima dată “soțul meu”

Și dacă până acum, cei doi au fost extrem de discreți în ceea ce privește viața personală și relația lor de cuplu, iată că nu mai vor să se ascundă și își fac declarații de dragoste pe social media.

Cristina Ich a vorbit de foarte multe ori despre proiectele ei pe rețelele de socializare, dar foarte puțin despre viața de cuplu. A vorbit și despre viața de mămică, după ce a adus pe lume primul ei copilaș, iar când a venit vorba de viața amoroasă cu Alex Pițurcă nu a dat prea multe detalii, motiv pentru care ultima postare a uimit pe toată lumea.

Așa că nu puțini sunt cei care cred că s-au căsătorit în secret, mai ales dacă ținem cont de faptul că au plănuit botezul copilului într-un cadru restrâns, alături de cele mai importante persoane din viața lor, departe de ochii presei, pentru a se bucura, în liniște, de momentele frumoase.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest