A încins spiritele, din nou! Cum l-a umilit Abi Talent pe Alex Velea, când războiul dintre ei părea că s-a încheiat

 

Războiul dintre Abi Talent şi Alex Velea continuă! Atunci când totul părea că a intrat pe făgaş normal, cel autoproclamat „Regele României” a mai aprins o scânteie în războiul cu partenerul de viaţă al Antoniei.

Este cunoscut de toată lumea conflictul dintre Alex Velea şi Abi Talent, un război care a ţinut ocupate primele pagini ale tabloidelor, câteva săptămâni bune. Chiar dacă „Regele României” a fost cel care a pus punct discuţiilor agresive cu artistul, după ce şi-a cerut scuze pentru modul în care s-a comportat şi pentru felul în care i-a vorbit, iată că tot el este pregătit să le stârnească din nou.

“O să fiu eu ălă matur în situaţia asta. Fac un pas în faţă şi.. SCUZE VELEA! Gata, putem să lăsăm subiectul ăsta, pentru că m-am plictisit de el, vă rog?”, a scris Abi Talent, în urmă cu puţin timp, pe contul lui de Instagram.

După ce Alex Velea a postat un filmuleţ amuzant, în care le arăta admiratorilor săi din mediul online cât de bine ştie să danseze pe ritmuri de manele, Abi Talent nu a ratat ocazia să reposteze materialul video pe contul său personal. Desigur că după tot conflictul pe care l-a avut  cu partenerul Antoniei, toată lumea a presupus că redistribuirea face parte dintr-un plan de a reîncepe războiul cu Alex Velea.

Astfel încât, nu puţine au fost comentariile negative care au condamnat gestul lui Abi Talent de a redeclanşa seria de conflicte dintre el şi Alex Velea. Pe de altă parte, cei care se declară fanii „Regelui României”, l-au sfătuit să arunce, în continuare, cu săgeţi spre artist.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare, dacă Alex Velea va răspunde gestului satiric la adresa lui sau va decide să nu îi acorde importanţă! Noi, cu siguranţă, vom fi pe fază şi vom aduce în atenţia cititorilor toate detaliile. Aşa că rămeţi pe AntenaStars.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest