A pus asta sub limbă în fiecare seară, iar acum se mândrește cu o talie de invidiat! A dat deja jos cinci kilograme și nu se oprește

 

Fiecare femeie își dorește să slăbească ușor și fără efort, iar specialiștii caută cele mai bune soluții pentru ca slăbitul peste noapte să fie realizabil.


Secretul taliei perfecte se află însă la tine acasă și nu te costă deloc să fii mai suplă în cel mai scurt timp. Pentru o imunitate de fier, pentru recăpătarea poftei de viață și ca să ai energie, trebuie să încerci acest remediu care te scapă chiar de cinci kilograme.

Suplimentar, trebuie să respecți condiția de a bea 1 pahar de apă cu 15 minute înainte de fiecare masă. Acest truc te va ajuta să îți controlezi apetitul, să elimini toxinele din organism și să scapi de surplusul de țesut adipos fără a dăuna sănătății.

Ai nevoie de:

  • o linguriță de sare de mare
  • o linguriță de zahăr brun

Mod de preparare

    Amestecați sarea de mare cu zahărul brun în proporție de 1:5.
   
Păstrează compoziția într-un vas de sticlă închis ermetic, iar în fiecare seară, înainte de culcare, pune sub limbă o priză din acest amestec și lasă să se topească fără a bea apă, informează oglinda.tv.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest