A răbufnit şi a spus totul! Ce suferinţă i-a provocat Petre Roman fiicei sale, Oana Roman! „Este un străin”/ VIDEO

 

Oana Roman a trecut printr-o perioadă destul de aglomerată, cu tot felul de schimbări. Din nefeicire pentru vedetă, nici relaţia cu sora sa nu este una tocmai bună. Oana şi Catinca nu îşi mai vorbesc de ceva vreme, şi asta din cauza unor discuţii mai aprinse pe care le-au avut cele două surori. Relaţia lor era, în trecut, una apropiată, iar cele două erau bune prietene, nu doar surori, însă în ultima perioadă au început să se distanţeze din ce în ce mai tare.

Discuţiile în contradictoriu au dat startul răcirii relaţiei dintre Catinca şi Oana Roman. Iar motivul ar fi fost problemele pe care le-a avut mama lor, Mioara Roman, în urma cărora şi-a pierdut casa. Oana Roman a fost cea care a încercat să găsească o soluţie potrivită, însă Catinca a preferat să o lase pe sora sa să gestioneze situaţia. Iar cu timpul, relaţia dintre cele două surori s-a degradat

Pe lângă toate acestea, Oana Roman a spus că relaţia ei cu Catinca este un subiect delicat, însă nici cea cu tatăl său nu este una mai bună. Oana Roman a spus că Petre Roman a fost cel care s-a îndepărtat de ea. Mai mult decât atât, nu a venit nici să îşi vadă nepoata de mult timp, iar pentru micuţa Isa, Petrec Roman este un străin.

„Relația cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împre­jurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales. (...) Și, pentru ea, el este practic un stră­in. Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund." a spus Oana Roman pentru VIVA!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest