A rupt tăcerea! Andreeea Bălan a confirmat toate zvonurile din presă: „Ceea ce s-a scris este adevărat”

 

Andreea Bălan şi George Burcea au fost protagoniştii primelor pagini ale tabloidelor, după ce s-a vehiculat că urmează să divorţeze. Acum, după o bună perioadă de timp, în care au ieşit la iveală informaţii cutremurătoare din trecutul actorului, blondina a decis să rupă tăcerea!

Andreea Bălan a dat cărţile pe faţă! După ce s-au scris extraordinar de multe despre adevărata relaţie dintre ea şi George Burcea, cât şi despre trecutul controversat al actorului, iată că artista a confirmat zvonurile!

Blondina a mărturisit că este adevărat tot ce s-a scris, în cadrul unui mesaj pe o reţea de socializare. Mai mult decât atât, Andreea Bălan a ținut sa precizeze că nu poate oferi mai multe detalii, dat fiind că cele două fetiţe pe care le are cu George Burcea trebuie protejată, mai presus de orice.

"Dragilor, vă mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase şi de sustinere 🙏Le-am citit pe toate ❤️ Tot ce pot să vă spun este că ceea ce s-a scris în presa este adevărat😔. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella şi Clara trebuie protejate. 👶👧 Vă imbrăţisez cu drag🤗, mereu a voastră AB 🌈🎼🎤", a scris Andreea Bălan pe reţelele de socializare.

De ce s-au despărţit, de fapt

Încă de la începuturile zvonurilor despre divorţ, în presă se scria de faptul că Andreea Bălan a fost cea care a decis să se separe de actor, după ce a aflat de tatăl criminal al lui George Burcea din presă. Ulterior, după ce a ieşit la lumină că actorul a fost prins sub influenţa drogurilor la volan, s-a aflat că, de fapt, consumul de substanţe ilegale ar fi fost motivul real al despărţirii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest