A scăpat complet de cicatrici în numai o lună, cu o cremă-minune! Așa le îndepărtezi fără ajutorul medicilor

 

Cicatricile sunt un rezultat al întreruperii continuității pielii care apar în urma operațiilor, rănilor, arsurilor și de obicei sunt o apariție permanentă pe piele.

Prima soluție pe care o propun medicii este eliminarea cicatricilor cu laser, însă este mult mai comod cu o cremă minune, deja încercată de multe persoane și care și-a făcut efectul pe pielea lor. Aveți nevoie numai de patru ingrediente și în mai puțin de o lună, cicatricile vor dispărea ca prin farmec.

Ingrediente:

  •     ¼  unt de cocos
  •     ¼  ulei de masline
  •     o lingura de miere
  •     patru picături de ulei de lavandă

Mod de preparare:

Într-o oală de gătit, adăugați uleiul de cocos, puneți pe plita aragazului și încălziți. Când uleiul de cocos este topit complet, adăugați restul ingredientelor și amestecați cu o lingură de lemn până ce obtineți un amestec omogen.După, opriți aragazul și luati oala pentru a se răci complet. Când procesul e gata, puneți amestecul în frigider pentru circa 20 de minute.

Este foarte important să țineți crema într-un recipient etanș și asta este, aveți propria dumneavoastră cremă magică împotriva tuturor tipurilor de cicatrici. Tot ce trebuie să faceți este să curățați porțiunea afectată și să aplicați direct pe cicatrici sau pe vergeturi, conform oglinda.tv.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest