A speriat pacienții unei boli de care suferă peste 20% din oameni! Fotografiile care au făcut ravagii pe Internet

 

Contul de socializare al unei femei din Texas a ajuns foarte popular după câteva postări care au afectat oameni cu o condiție de sănătate slabă. 

Bridgette Trevino (24 ani) este o tânără din Statele Unite care a reușit să atingă multe persoane cu câteva fotografii postate pe rețelele de socializare. Mai exact, cei care suferă de o afecțiune numită tripofobie. 

Tripofobia este o boală la nivel psihic, nerecunoscută însă de multe organizații, care marchează frica de umflături, găuri sau bucăți similare dintr-un obiect, localizate foarte aproape una de cealaltă. La nivel mondial, peste 20% din oameni au această fobie, scrie TheLadBible. 

Bridgette este un make-up artist amator ale căror creații se bazează pe răni la nivelul pielii. Din cauza reportării conținutului postat, tânăra a fost nevoită să anunțe la fiecare postare că rănile nu sunt reale și că postările ei au fost modificate de Facebook.

”Mulți mi-au spus că au avut atac de panică atunci când au văzut pozele. Uneori asta mă încurajează. Dacă ce fac nu e de speriat sau nu generează nicio reacție, atunci muncesc în zadar”, a declarat fata. 

Vezi mai multe fotografii cu lucrările fetei pe Spynews.ro!

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest