A sunat clopoţelul şi pentru copiii vedetelor! Emoţii mari în prima zi de şcoală

 

Emoţii mari şi pentru vedetele noastre care s-au pregătit mai ceva ca micuţii lor pentru primul clopoţel. Cu ghiozdănelele în spate, copiii s-au pozat mândri cu părinţii lor, care le-au fost alături în cea mai importantă zi!

Gata. S-a dus vacanţa şi odată cu ea a venit şi prima zi de şcoală! Bucuria reîntâlnirii sau a noilor cunoştinţe, flori, lacrimi şi multe emoţii, nu atât pentru copii, cât pentru părinţii lor, aşa se poate descrie în câteva cuvinte începutul de an şcolar. Vedetele cu copii şcolari au trecut şi ele prin aceleaşi stări în prima zi de şcoală.

Şi asta nu e tot. Mămicile şi tăticii nu au putut să treacă prin aceste clipe fără să le ureze ceva micuţilor şi bineînţeles să împărtăşească bucuria cu toată lumea!

Jorge n-a dormit toată noaptea înainte de prima zi de şcoală. Karina, fiica lui, a început ieri şcoala, iar artistul nostru i-a fost alături, ca un tată responsabil şi mândru.

Şi gemenele lui Mihai Morar, Cezara şi Mara, au început azi şcoala, spre mândria tatălui lor. Cele două fetiţe sunt eleve în clasa 0, astfel că au simţit pentru prima oară emoţiile începutului de an şcolar!

De asemenea, Rania, fetiţa Denisei Nechifor s-a bucurat de începerea şcolii pentru că a pozat foarte fericită alături de prietenele şi colegele ei de clasă. Şi cum să nu fie fericită când. mama ei s-a retras din lumina reflectoarelor şi îi dedică în totalitate timpul.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest