Abi Talent a bătut în retragere după scandalul cu Alex Velea! Şi-a cerut scuze public: „Mai bine o termin”

 
+4 click pentru
galerie

Să vezi şi să nu crezi! Abi Talent a bătut în retragere, după ce a stârnit un scandal de proporţii, în care i-a implicat atât pe Alex Velea, cât şi pe familia acestuia. După zeci de replici acide, iată că „Regele Măscăricilor”, aşa cum l-a proclamat soţul Antoniei, a decis să îngroape securea războiului!

Lucrurile au luat o întorsătură, cu adevărat, inedită! După diss-ul pe care Alex Velea l-a lansat pentru Abi Talent, toată lumea aştepta şi răspunsul trapper-ului. Numai că situaţia s-a schimbat radical, într-o fracţiune de secundă!

Abi şi-a cerut scuze, în public, prin intermediul unor instastory. Fiind de părere de faptul că cel mai matur, cedează, trapper-ul a ținut să menţioneze că este un subiect de care s-a plictisit şi cu care nu mai doreşte să aibă tangenţe.

“O să fiu eu ălă matur în situaţia asta. Fac un pas în faţă şi.. SCUZE VELEA! Gata, putem să lăsăm subiectul ăsta, pentru că m-am plictisit de el, vă rog?”, a scris Abi Talent pe contul lui de Instagram.

Mai mult de atât, ca scuzele să nu îi fie înţelese greşit, trapper-ul a ţinut să precizeze faptul că nu din teamă a decis să renunţe la scandal, ci din înţelepciune: “Frică? Niciodată! Nu regret nimic din ce am zis şi o mai zic de 10 ori în gura mare. Doar că vedeţi voi, am prea multă putere ca să mă limitez la o ceartă cu Velea, aşa că mai bine o termin! Frică? Niciodată! Nu regret nimic din ce am zis şi o mai zic de 10 ori în gura mare. Doar că vedeţi voi, am prea multă putere ca să mă limitez la o ceartă cu Velea, aşa că mai bine o termin!”, a continuat cel supranumit de Alex Velea, „Regele Măscăricilor”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest