Abi Talent, declaraţii în exclusivitate despre conflictul cu Alex Velea: „A încercat să fie mare în faţa mea”/ VIDEO

 

Abi Talent a intrat, în direct, la Antena Stars unde a vorbit cu lux de amănunte despre scandalul pe care îl are cu Alex Velea şi Antonia. Artistul a povestit în detaliu de la ce a pornit conflictul, cât şi despre care este poziţia lui la momentul actual.

Abi Talent şi Alex Velea au dat startul scandalurilor din showbiz în 2020. Lucrurile dintre cei doi cântăreţi nu par să se liniştească, ci din contră, au căpătat amploare, parcă, din ce în ce mai mult.

„Ieşisem de la un film şi vine al nostru necunoscut, Velea, era şi cu copilul în braţe. Vine spre mine şi îmi zice: „Băi, Abi, tu ai vorbit urât de mine. Ţi-aş fi dat un capac acum, dar e prea multă lume pe aici". M-am uitat un pic la el şI am zis: "Tu cu cine vorbeşti, mă? Ce ai?" Şi nu a mai zis nimic şi a plecat.

Am pus pe Instagram ca să vadă lumea cum au stat lucrurile, de fapt. Şi am povestit acolo cum a venit la mine, cum a încercat el să fie mare în faţa mea. Nu realizează şi el că am 19 ani?! Am toată viaţa înainte, viaţa lui s-a dus deja. Ştiu cum funcţionează toată industria, ştie toată lumea că eu îi fac acum reclamă lui Velea.” a spus Abi Talent pentru Antena Stars.

Un amănunt care l-a deranjat enorm pe Abi Talent a fost acela că în tot conflicul a fost adusă şi familia lui. „În primul rând a adus familia în toată cearta asta. Eu am zis nişte lucruri care sunt deja publice. Eu pe internet fac multă caterincă, îmi place să fac lumea să fac lumea să râdă. Dau totul pe faţă, sunt transparent.

Am postat eu ceva în ianuarie, pe instagram, în care el s-a simţit. A fost despre altcineva. Eu sunt un copil foarte educat, spre deosebire de imaginea pe care mi-o creez.” a spus Alex Velea, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest