Abi Talent şi-a luat umilinţă maximă, în stradă! Imagini incredibile cu „Regele României”, după ce a fost urecheat VIDEO

 

Abi Talent a fost protagonistul unui moment uluitor! Cel supranumit „Regele României” a fost urecheat, în plină stradă, iar motivul este unul de-a dreptul incredibil!

Abi Talent este unul dintre puştanii pe val al generaţiei sale. Și pentru că celebritatea nu înseamnă doar beneficii şi lucruri pozitive, trapper-ul a simțit pe pielea lui și partea negativă. Băiatul a fost urecheat în plină stradă, iar în imaginile de mai jos se poate vedea că a fost o experienţă traumatizată, din cauza căreia s-a speriat extrem de tare.

De la ce a pornit totul

Atitudinea lui Abi Talent a fost extrem de criticată de multe persoane, de-a lungul timpului. Nu puţine au fost dăţile când comportamentul pe care l-a avut faţă de ceilalţi, a fost ostil şi greu de înţeles. Mai mult decât atât, scandalul care a făcut înconjurul internetului a pornit tot de la un astfel de motiv.

Cel care l-a urecheat pe Abia Talent a făcut un live pe instgaram, unde a dezvăluit cu lux de amănunte ce anume s-a întâmplat. Se pare că reacția tânărului de 17 ani, pe nume Marco, a fost cauzată de comportamentul urât al lui Abi, vizavi de o fetiţă care l-a rugat pe acesta să facă o poză împreună.

Marco a ținut să îi dea o lecţie celui care se autointitulează „Regele României”, ca să nu se mai poarte urât cu celelalte persoane din jurul lui. "Dacă cineva îmi face mie ce i-am făcut eu lui, îmi dau eu viaţa, dacă poate să-mi facă mie cineva. Eu am 17 ani, sunt un copil şi nu am frică de nimic. L-am luat de ureche ca să nu mai aibă fuguri", a spus Marco, pe reţelele sociale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest