Absorbantul, bun la orice! Trucurile pe care trebuie să le ştie orice femeie

 

În timp ce numeroase femei păstrează în geantă un absorbant pentru orice eventualitate, foarte puţine ştiu cât de folositor poate fi un astfel de produs în situaţii care nu au nicio legătură cu ciclul menstrual, scrie secretele.com.

Confecţionate din bumbac şi sigilate în folii rezistente la umezeală, acestea sunt deosebit de utile în:

Acoperirea şi înfăşarea rănilor 

Pentru a stopa o hemoragie, atunci când nu ai la îndemână un pansament, foloseşte un absorbant. Taie-l în dimensiunile necesare şi aplică-l pe tăieturi/răni, apasă uşor, apoi fixează-l pe poziţie cu puţină bandă adezivă. Este un mod foarte igienic de a îngriji rănile, plus că unele absorbante conţin un strat subţire de crema antiseptică ce grăbeşte vindecarea.

Absorbirea lichidelor vărsate pe jos 

Un înlocuitor excelent pentru prosoapele de hârtie, absorbantele sunt ideale în curăţarea suprafeţelor. Spre exemplu, pentru a curăţa murdăria din cuptorul cu microunde, înmoaie un absorbant în apă şi încălzeşte-l în cuptor timp de 1 minute. Aburul fierbinte va înmuia toată grăsimea de pe pereţii cuptorului. La final, foloseşte acelaşi absorbant că ştergi bine reziduurile de mâncare. Repetă procedeul dacă este necesar. În plus, dacă ai dat pe jos cafea sau apă, şterge cu un absorbant.

Citeşte mai mult AICI


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest