Rochia extravagantă va fi vedeta serii la Stars Awards! Oana Turcu, într-o creaţie de 10.000 de euro, semnată Cătălin Botezatu

 
+6 click pentru
galerie

Cristi  Brancu şi Oana Turcu  au pentru telespectatorii Antenei Stars o surpriză de proporţii.

Sâmbătă seară, de la ora 21.00, de pe scena Teatrului de Comedie, cel mai dinamic şi elegant cuplu din showbiz, Oana Turcu şi Cristi Brancu,  prezintă  “Stars Awards”, o emisiune - spectacol în care vedetele Antenei Stars acordă premii personalităţilor din diverse domenii,    celor mai importanţi oameni ai momentului, dar şi  vedetelor care contează cu adevărat în showbiz.

Elena Oseaca, director la Hellen Studio Salon, şi cea care  reprezintă  România la concursuri internaţionale  a fost cea care a  realizat coafura elaborată a Oanei Turcu. Cu aceasta coafura echipa României a obţinut marele premiu, la unul dintre aceste concursuri.

Rochia  cu care Oana Turcu, căci despre ea este vorba, a prezentat gala “Stars Awards”  e din colectia haut couture 2013 Cătălin Botezatu, a fost  lucrată  manual şi  costă  10.000 euro.

Mirela Vescan, profesor la Intact Media Academy, i-a realizat Oanei  un machiaj spectaculos,  iar   Mihai Albu  i-a făcut  special pentru Gala  Stars Awards, pantofii.

Nu rataţi o emisiune-spectacol, în această seară, de la 21, numai la Antena Stars!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest