Actrița Sharon Stone împlinește astăzi 56 de ani și își păcălește vârsta!

 
+5 click pentru
galerie

Sharon Stone este o actriță și producătoare americană de film, născută pe 10 martie 1958, în Meadville, Pennsylvania. Astăzi împlinește frumoasa vârstă de 56 de ani. Cariera ei de actriță a început prin anii 1980, primul ei rol îl joacă în filmul “Stardust Memories” în regia lui Woody Allen.


Apoi primește rolul femeii frumoase alături de eroi ca în “Police Academy 4″, “Action Jackson” sau “Total Recall” în care joacă alături de Arnold Schwarzenegger. Ea devine renumită pe plan internațional în 1992 prin filmul thriller, Instinct primar (Basic Instinct), pentru care este nominalizată pentru premiul Globul de Aur.


Pentru rolurile jucate în filmele “The Mighty”, “The Muse” va mai fi nominalizată din nou pentru premiul Globul de Aur. Cu tot succesul obținut de ea ca actriță în filmele Casino, The Mighty, Last Dance și Gloria, ea a fost considerată în ultimul timp “box office poison” adică o actriță nerentabilă care nu mai merită onorariile de odinioară.


În 2004 a divorţat de jurnalistul Phil Bronstein cu care era căsătorită din 1998. Sharon Stone are trei fii adoptați.


Sharon Stone a primit un Premiu Emmy pentru rolul din filmul The Practice şi a fost aclamată pentru rolul din seria HBO If These Walls Could Talk 2.


La vârsta de 50 de ani, sub titlul „Am 50 de ani şi ce dacă?!”, Sharon Stone a pozat pentru revista Paris Match , complet goală, demonstrând că indiferent de vărstă, corpul unei femei este mereu o operă de artă, o sculptură superbă ce nu trebuie cenzurată de haine pe măsura vârstei.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest