Adda, atac de panică în timpul filmărilor la Asia Express! A pierdut controlul asupra corpului său/ VIDEO

 

Adda şi soţul ei formează unul dintre cuplurile care au pornit pe „Drumul Comorilor”, în speranţa că vor câştiga marele premiu Asia Express. Însă, așa cum era de așteptat, stresul şi condiţiile extreme, din cadrul celei mai dure competiţii, şi-au pus amprenta pe psihicul concurenţilor.

Adda a intrat în stare de şoc în timpul filmărilor şi nu s-a putut opri din plâns pe tot parcursul probei pe care o avea de dus până la capăt, alături de soţul ei. Din cauza fricii, cântăreaţa a avut un atac de panică şi a început sa vorbească necontrolat.

"Mi-e frică pentru că plouă! Iubire mi-e frică, îmi bag ****, mi-e frică rău! Doamne ferește, avem un copil de crescut. Nu mă mai mișcaaaa!!! Nu te mai mişca că te omor! Te omor în ********!!!”, a zis Adda, panicată.

În timp ce striga cu disperare la partenerul de viaţă, acesta făcea tot posibilul ca să o calmeze, însă nu a avut deloc succes: "Stai Adda dreaptă acolo, te rog frumos! Adda, ascultă-mă, ai vesta pe tine, este totul sub control! Stai liniştită, te rog mult. Calmează-te! Ai vestă pe tine, ştii să înoţi! Apa nu e adâncă!", striga Cătălin către soţia lui.

După proba care i-a pus la încercarea răbdarea şi fobia, Adda a povestit în timpul testimonialelor că reacţia a fost cauzată de faptul că se aflau într-un caiat de plastic, în timp ce valurile agitate mai aveau puţin şi îi răsturnau.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest