Adela Popescu, nu mai are linişte! Artista trece prin momente grele! „Numai la asta ne gândim”

 
+2 click pentru
galerie

Din păcate, după o bucurie, apare şi un necaz. Aşa s-a întâmplat în viaţa Adelei Popescu, după ce zilele trecute petrecea fericită alături de prieteni şi cei iubiţi creştinarea copilului pe care îl are cu Radu Vâlcan, acum este extrem de îngrijorată pentru un om extrem de apropiat ei.

Adela Popescu este afectată emoțional de starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu, după ce acesta a suferit un stop cardio respirator. Chiar dacă este plecată din ţară, în Egipt, artista nu poate să nu se gândească și să se roage pentru bunul ei prieten, pentru care a avut numai cuvinte de încurajare.

"Era optimist, l-am intrebat dacă are nevoie de ceva. Era foarte optimist şi încrezător. Mi-a spus atunci că trebuie să ne rugăm pentru el. Numai la asta ne gândim. A avut şi are o inimă uriaşă Mihai. Trebuie să fim alături de el", a spus Adela Popescu la o emisiune tv, amintindu-şi de ultima discuţie avută cu artistul, în urmă cu ceva timp.

Adela Popescu şi Mihai Constantinescu au o conexiune puternică şi o relaţie frumoasă de prietenie deoarece artistul este cel care i-a descoperit talentul muzical al Adelei Popescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest