Adela Popescu şi Radu Vâlcan, un cuplu chibzuit! “Ne căutăm cele mai ieftine vacanţe”

 

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează un cuplu de câţiva ani şi sunt părinţii a doi băieţi. Deşi sunt persoane mondene, în viaţa lor, pe plan financiar nu este numai lapte şi miere, aşa cum ar crede lumea.

Adela Popescu a recunoscut că ea şi Radu sunt foarte atenţi cu bugetul familiei şi a menţionat faptul că stilul lor de viaţă nu este cu nimic diferit, faţă de cel al oamenilor cu rate la bănci. Motiv pentru care, trebuie să fie foarte atent cu cât şi pe ce cheltuiesc bani.

„Noi suntem pe bune, nu arătăm perfecțiunea. Și noi ne căutăm cele mai ieftine vacanțe, ne uităm pe meniu cât costă mâncarea, nu-ți imagina că… Avem rate, suntem oameni care muncim pentru banii noștri foarte mult, avem grijă de ei (râde) Suntem foarte chibzuiți. De exemplu, eu îmi cumpăr haine scumpe foarte rar. În rest, îmi command pe net, am descoperit și eu recent cumpărăturile online. Înainte, dacă găseam un link, și pur și simplu îi trimiteam lui Radu linkul și el făcea comandă. El își comandă mult online, apropo, îi vin colete încontinuu”, a mărturisit Adela Popescu, pentru VIVA!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate