Adela Popescu şi Radu Vâlcan, vacanţă de vis! Care este următoarea ţară pe care o vor vizita

 
+3 click pentru
galerie

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai sudate şi apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. După ce recent s-au întors dintr-o vacanţă superbă, cei doi împreună cu micuţii lor vor să se bucure din plin de vară, aşa ca sunt puşi pe călătorii.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan vor avea ca următoare destinaţie, Cipru, fiind chiar a doua vacanţă de pe anul acesta. După ce la mijlocul lunii mai, cei doi împreună cu părinţii şi naşii lor, au fost plecaţi în Egipt, acum sunt vor să viziteze alte meleaguri.

Adela Popescu a oferit detalii, pe blogul ei personal, despre vacanţa pe care o vor petrece, împreună în Cipru:

"De o bună perioadă de timp tot căutăm cazare pentru o vacanță de 10 zile. Ne-am sucit, aproape am rezervat, apoi am anulat. Nu găseam ce consideram eu că îmi poate ușura perioada asta de câteva zile în care, pe lângă nevoile copiilor, considerăm că trebuie îndeplinite și ale mele. Dar ce căutam mai exact:

  • zbor direct
  • cazare exact pe plajă ( nu contau stelele deloc)
  • o cârciumioară la îndemână.

Am găsit ceva, niște căsuțe pe plajă în Cipru. Nu va fac recomandări până nu ajung la fața locului și mă conving că e totul bine. Așadar, în câteva zile plecăm în vacanță. Sperăm să ne întoarcem cât de cât odihniți și în aceeași armonie în care am plecat", a scris Adela Popescu pe blogul său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest