Adevărul a ieşit la iveală! Relaţia dintre Brigitte Sfăt şi Cornel, fostul iubit, a fost o făcătură! „Ţi-am făcut o imagine” / VIDEO

 

Au ieşit la iveală înregistrări bombă! Materialele audio au dezvăluit adevărata relaţie dintre Brigitte Sfăt şi Cornel Oană, fostul iubit! După ce vedeta l-a prezentat pe tânăr drept un prosper afacerist, de care s-a amorezat până peste cap,  iată că acum au apărut amănuntele care demontează din temelii toată imaginea falsă.

Brigitte Sfăt şi Corne Oană au ieşit în lume, pretinzând că sunt extre de îndrăgostiţi unul de celălalt. După presupusa poveste de dragoste, vedeta a decis să spună tot adevărul! Se pare că iubirea dintre cei doi a fost de faţadă, iar vedeta a investit mii de euro în Cornel, ca să pară un real afacerist.

"Te-ai folosit de contractul meu, ţi-am făcut o imagine, te-am făcut din nimic. Ţi-am dat nişte haine, care valorează 57.000 de euro.  Pe mine m-a costat 57.000 de euro. Am pus pe hârtie, ca să îţi fac o imagine, eşti fostul meu iubit, victimizat, înşelat de mine. Vreau să evaluezi ce trebuie să îţi plătesc ţie. Mi se pare că ieşeam mult mai ieftin dacă îţi închiriam un apartament de la început, din ianuarie, şi nu stăteai aici. M-am zgârcit să închiriez un apartament.",a spus Brigitte. 

Antena Stars a făcut publice înregistrările bombă , in care Brigitte Sfăt a dezvăluit sumele impresionante pe care le-a investit în Cornel Oană. Şocul suprem a venit atunci când soţia lui Florin Pastramă a mărturisit că logodna a fost falsă, iar verighetele cu care se fălea în mediul online erau achiziţionate din banii ei.

"Ai stat la mine aici, dar pe partea cealaltă, cine ştie cât vrei să-ţi dau pentru alea două luni. 

Ştiai foarte bine că din data de 21, de când noi nu am mai avut relaţii sexuale de când eu m-am dus la emisiune fără verighetă, cumpărată de mine, şi inelul de logodnă făcut de mine, din banii mei, cu diamantele mele. Totul a fost un fake.", a mai spus Brigitte


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest