Adevărul despre averea Oanei Zăvoranu! Are bani de îi întoarce cu lopata sau nu

 

De când a murit Mărioara Zăvoranu, una din principalele întrebări a fost ce avere i-a lăsat în urmă, fiicei sale. Oana Zăvoranu a vorbit deschis despre veniturile pe care le are şi a mărturisit dacă se bucură de un adevărat imperiu, aşa cum s-a vehiculat în presă.

Mama Oanei Zăvoranu a acumulat o avere impresionantă în timpul celor două mariaje. Chiar dacă nu au avut o relaţie fenomenală, actriţa i-a cerut mereu Mărioarei Zăvoranu partea sa de avere, de aproximativ 60 de milioane de euro. După moartea mamei sale, vedeta a moştenit tot, dar pentru asta a fost nevoie de o bătălie îndelungată prin tribunale.

„A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic. Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a spus Oana Zăvoranu, la Agentia VIP.

Chiar dacă în presă s-a vehiculat că averea este de zeci de milioane de euro, în urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu a afirmat că a moştenit până în 5 milioane de euro. O bună parte din moştenire a investit în propriile afaceri, respectiv o clinica de sănătate şi lansarea propriului parfun.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest