Adevărul despre infidelitatea Ralucăi Pastramă în mariajul cu Pepe! L-a înșelat sau nu pe artist: “Este supărat pe mine”/ VIDEO

 

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton! Mai ales că între cei doi părea că lucrurile merg perfect, însă realitatea a fost cu totul și cu totul alta. În cursul zilei de ieri, 8 februarie, artistul și bruneta au semnat actele de divorț și au ajuns la un acord în ceea ce privește custodia fetițelor. Mai mult de atât, Raluca Pastramă a lămurit și care este adevărul despre presupusa infidelitate a sa despre care s-a tot scris în presă! L-a înșelat sau nu pe artist?

Pepe și Raluca Pastramă au semnat actele de divorț și în ciuda procedurii privind divorțul la notar, unde este specificat faptul că cei doi au un termen de minimum 30 de zile de la data depunerii actelor de divorț, pentru a se gândi mai bine dacă nu își doresc sau nu separarea, potrivit declarațiilor amândurora nu mai există nicio cale de împăcare.

Cât despre custodia fiicelor, Raluca Pastramă a dezvăluit în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, că s-au înțeles ca cele mici să fie la amândoi și nimeni să nu aibă custodie exclusivă.

„Înţelegerea noastră parentală, avem jumătate - jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că aşa am stabilit de la bun început. Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă într-o zi când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, în principiu la mine că Rosa stă la grădiniţă, pe Maria o duc dimineaţa la şcoală., a spus Raluca Pastramă într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars.

Adevărul despre infidelitatea Ralucăi Pastramă în mariajul cu Pepe!

Pe lângă detaliile legate de custodie, Raluca Pastramă a ținut să mai lămurească un aspect controversat de pe urma căruia a avut numai de suferit. Bruneta a mărturisit ca nu l-a înșelat niciodată pe Pepe, așa cum s-a scris, iar în al doilea rând tatăl ei nu s-a implicat niciodată în mariajul pe care l-a avut cu artistul.

„Ca să lămureasă şi acest aspect. Apropo şi de chestia asta cu tata, s-a scris că vezi, Doamne, tata este supărat pe mine că l-am înşelat eu pe Pepe. Niciodată în vecii vecilor, amin. În primul rând, eu nu l-am înşelat pe Pepe şi în al doilea rând, tata în viaţa lui şi dacă l-aş fi înşelat, tata nu ar fi zis chestia asta. Indiferent ce ar fi, moartă, coaptă şi îndiferent în ce stadiu aş fi, sunt copilul lui mai presus de orice pe faţa pământului.”, a spus Raluca Pastramă la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest