Pepe, primele declarații despre o nouă relație, după despărțirea de Raluca Pastramă: „Să nu mire pe nimeni!”/ VIDEO

 

După despărțirea de Raluca Pastramă, Pepe se numără printre cei mai râvniți burlaci din România. Dar pentru că separarea de mama copiilor săi a fost extrem de dureroasă și controversată, mulți au presupus că artistul va mai sta o bună bucată de timp singur. Dar iată că adevărul este altul, iar cântărețul a făcut chiar și primele declarații despre o nouă relație.

Separarea dintre Pepe și Raluca Pastramă a fost una plină de scântei, deși la început se anunțase a fi una amiabilă. Bruneta a obținut un ordin de protecție împotriva artistului, acuzându-l pe acesta de violențe, lucru care s-a dovedit a fi ulterior fals, iar gestul Ralucăi fiind explicat de apropiații acesteia ca unul de disperare pentru a nu-și pierde fetițele.

Pentru că nu și-a dorit ca fiicele sale să fie marcate de scandalul dintre el și Raluca Pastramă, Pepe a decis să nu îi plătească cu aceeași monedă brunetei și să continue să aibă o relație bună cu ea de dragul copiilor săi.  

„Noi stăm mâncăm la aceeași masă împreună o dată, de două ori pe săptămână. Am mai vorbit și noi cu oameni care au mai trecut prin asta. Am luat legătura de la început cu psihologi, cu ce ar trebui să facem. Copiii ne învață pe noi cum trebuie să ne comportăm. Moșul a venit și acasă la noi și la ea.”, a spus Pepe la XNS.

Pepe, primele declarații despre o nouă relație!

Cât despre dacă este sau nu pregătit să iubească din nou, Pepe a mărturisit că relația lui cu Raluca Pastramă s-a terminat încă din luna octombrie, dând de înțeles că îi va permite unei alte femei să intre în viața lui.

„Nu m-ar surprinde în momentul ăsta și vreau să nu surprindă pe nimeni dacă apar eu cu cineva de mână sau ea. Nu mai este nimic între noi. Este clar. Cele mici sunt super fericite. Nu au nicio treabă. Au înțeles perfect situația. Atâta timp cât nu există conflicte și certuri.”, a mai spus Pepe, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest